Hejsan allihopa, Anna Anka här

Situationen: Det är december månad, året är 2009, staden är Los Angeles och faktumet är ofrånkomligt. Paul Anka och Anna Anka ska skilja sig!
Medierna fick detta bekräftat tidigt imorse och sedan dess har ingen av makarna eller numera exmakarna Anka blivit sedda. Men vi på SkvallerSverige.se har emellertid lyckats få ett exklusivt uttalande från den uppmärksammade Hollywoodfrun där hon berättar om skilsmässan och upphovet till beslutet om separation med maken Paul.

Inledning: Hejsan allihopa, Anna Anka här.
Nu har jag och Paul äntligen lämnat in de där klyddiga papperna om att vi ska skiljas.
Det är sånt jävla klydd att skilja sig här i USA, min förre man Louis vi var bara gifta i en månad men det tog sju år för skilsmässan att avslutas. Jag fattar inte vad de där gybbarna gör om dagarna för att de ska ta sån jäävla tid.
Jag menar jag är ju fortfarande gift med Paul och jag kommer alltid att älska honom och sen så har vi ju barn tillsammans. Det gör inte mig någonting att gybbarna jobbar långsamt denna gången för jag vill ändå inte ta av min ring haha. Den som Paul friade till mig med, 5 karat, så man kan ju inte ta av sig en sån ring, det är ju som att spola ner 900 000 dollar i toan och det är ju lite dumt.

Men jaa tillbaka till Paul, asså allt var superbra innan jag var med i Svenska Hollywood fruar.
Men det blev för jobbigt för min lilla gybben. När jag blev superkändis och plötsligt så hade vi både kameror i huset och utanför huset. Och jag tror inte han fixade att jag blev så populär.
Och det är ju lite synd om honom för nu har han ju ingen som kan tillfredställa honom på mornarna så jag tror att han saknar mig väldigt mycket. Men asså jag ångrar ingenting och tyckte det var skitkul att vara med i Svenska Hollywood fruar även om de andra typ Maria Montazami hon är ju jävligt tråkig och dessutom fattar hon ju ingenting om hur man ska ta hand om sin kropp, så hon har nog ett och annat att lära från mig även om jag vet att hon aldrig kommer bli lika smal och snygg som jag. Och dessutom äter jag ju mycket brosk vilket är jättenyttigt eftersom hajar består ju av mycket brosk, det är typ en broskfisk och hajar är det enda djuret som inte kan få cancer och därför tror jag att om jag äter mycket brosk så kommer inte jag heller att få cancer. Så smart Anna Anka är.
Så nu får jag ta och uppmuntra alla kvinnor där hemma i Sverige att har ni en man som inte klarar av att du är för snygg för honom så dumpa honom direkt.
Och från Anna Anka till er alla; Ät mycket brosk!

Cecilia Apitzsch